elefannt.be | sportadministratie.be | manageyoursite.be  
 

Rue du Long Bois 6

7830 Graty, Belgium
 
 
HOME huisdieren boerderijdieren de weide sfeerbeelden allerlei verbouwingen de aankoop gastenboek
 
 

Jannineke, Tom & Jerry

binnenkort worden hier zeker meer foto's geplaatst.

Momenteel, tijdens de verbouwingen hebben wij een stalletje voor hen in orde gebracht waar ze tevens de mogelijkheid krijgen om naar buiten te gaan.

De avonden verblijven ze bij ons in de studio zodat ze toch nog wat kunnen genieten van menselijke aandacht.

onze honden
onze katten
 
 
 

verdwijning

25/08/2012
met onze verhuis gisterenavond van de studio naar de woning, hebben ook onze katten voor de eerste keer de woning mogen ontdekken. We hadden elk gaat zo goed mogelijk dichtgemaakt ... dachten we ... maar deze morgend werd ik gewekt door Eric met de boodschap dat we twee katten kwijt zijn, nl. Tom en Janinne. Zij hebben een gaatje kunnen maken in de plastieken venster. Na een beetje zoeken, kwam Tom te voorschijn uit de slaapkamer van Ilias en stond Janinne te miauwen naast eric zijn voeten.

 

ons Janinneke op verkenning

06/08/2012
elke avond, na onze dagelijkse routine, gaan we de drie poezen halen in hun dagverblijf om de rest van de avond en nacht bij ons door te brengen. 's morgend verhuizen we ze dan terug naar de paardenstal.

sedert enkele dagen doet Janinneke dit traject op haar eigen pootjes. de eerste keer dat we haar de vrijheid gaven, liep ze mooi in de richting van de studio waar we nu verblijven en deze morgend heeft ze het ook voor de eerste keer richting paardenstal gedaan. omdat ze zo rustig is en niet de drang heeft om te gaan lopen, hebben we vanmorgend beslist om haar reeds na een maand de vrijheid op onze boerderij te geven ... en waar heeft ze de hele dag gezeten? 's morgens heeft ze eventjes op verkenning geweest en de rest van de dag is ze gaan slapen in de studio ... wat een braaf poesje toch :-)

mijn nieuwe assistent ...

03/08/2012
onzen Tom heeft zichtzelf gepromoveerd tot assistent en is klaar om te beginnen programmeren :-)
en geloof me ... hij vond het heel interessant als die inkomende mails en kleurrijke coderingen.

 

 
 
  eric@ruedulongbois6.be | ann@ruedulongbois6.be
Copyright © 2012 Ann Flecyn Comm.V. - elefannt.be
ons dagboek, verhalen over de verbouwingen, onze huis- en boerderijdieren, ...